‘Lieve Daphne, wat was het leuk je erbij te hebben! Super bedankt voor alles. We hebben genoten en elk detail klopte, zelfs nog mooier dan verwacht! Fantastisch gedaan!’ ~Sabine & Emiel

Portfolio

Sabine en Emiel

2 november 2019 Zeeland

Anders dan de meeste bruidsparen wilde Sabine en Emiel in de herfst trouwen en wilde graag regen voor mooie foto’s.

“Where there is love there is life.” - Mahatma Gandi.

Tarief

Loop je tijdens het organiseren van je bruiloft vast? Maar je wil wel zelf de touwtjes in handen hebben? Dan kan ik je een steuntje in de rug geven tijdens een los consult. Ik geef advies en help je met de vragen die je hebt. Na dit gesprek heb je het volgende:

  • Een duidelijke planning
  • Globaal kostenplaatje
  • Antwoorden op jouw vragen
  • Tip and Tricks om weer verder te kunnen
  • Meer rust en overzicht

Het adviesgesprek zal ongeveer 2 uur in beslag nemen. Voorafgaand geven jullie aan waar jullie tegen aan lopen zodat ik mij goed kan voorbereiden. Na het gesprek kun zo je weer aan de slag! De kosten van dit adviesgesprek zijn €363,- inclusief btw en exclusief reiskosten.

Wil je toch een uitgebreider pakket? Klik dan hier. Of wil je meer inspiratie, check ook mijn Pinterest.

OOK ZO’N PERFECTE DAG?

‘Wil je ook een onbezorgde bruiloft? Neem dan contact met me op! Ik vertel je graag meer over mijn werk (en passie). En we kunnen gezamenlijk bekijken welk pakket het beste bij jou wensen aansluit.’

NEEM CONTACT OP

Gratis ebook

Ben je nog niet klaar voor een kennismakingsgesprek? Download dan hier mijn e-book om alvast aan de slag te gaan met waardevolle tips.