• In 2018 ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Voor die tijd heb ik meerdere malen andere Weddingplanners bijgestaan met de organisatie van bruiloften en heb ik als ceremoniemeester hun bijgestaan op de trouwdag zelf. Ik heb dan nu ook zeker 8 jaar ervaring opgebouwd. Hier vind je een aantal lieve reacties van mijn bruidsparen.

 • “Daphne heeft als weddingplanner van onze bruiloft heel mooi werk geleverd. In de aanloop ernaartoe heeft zij ons ontzorgd door duidelijke planningen te maken en regelmatig contact met ons te hebben over hoe zaken ervoor stonden. Er werd regelmatig gevraagd naar een status-update of wij kregen deze van haar als dat nodig was. Daphne is een enthousiaste, professionele en hartelijke weddingplanner die gaandeweg en zeker in de week van de bruiloft echt onderdeel is geworden van de familie. Zij heeft de zaken op orde en geeft op de juiste momenten vrijheid aan een bruidspaar maar geeft ook duidelijke grenzen aan over wanneer iets geregeld moet zijn. Professioneel samenwerken met een persoonlijke touch.”

  Carlijn & Ludo, juni 2019
 • “Samen met onze weddingplanner heb jij ons verrast met je geweldige persoonlijkheid, creativiteit en behulpzaamheid. De hele dag was je er voor ons en uiteraard ook voor onze gasten, maar jij voelde precies aan wanneer wij even een ‘ons-momentje’ nodig hadden en hoefde we niet de dansvloer af voor een drankje! Echt je was een toevoeging voor onze mooiste dag, super bedankt voor alles!!! Liefs Sabine & Emiel”

  Sabine & Emiel, november 2019
 • "We hadden een basisidee wat we wilde voor de bruiloft, de locatie hadden we al geboekt. Tijdens de open dag van onze locatie kwamen in gesprek met Daphne. Na dit gesprek kwamen wij er achter dat het plannen van een bruiloft veel meer is dan alleen de locatie regelen en uitnodigen versturen. Het probleem waar wij mee zaten was eigenlijk een flink gebrek aan kennis en tijd hadden. Daphne heeft voor ons een goede en duidelijke planning opgesteld met duidelijke actiepunten voor bepaalde periodes voor de bruiloft. Daarnaast zijn wij ook goed herinnerd aan de actiepunten die wij zelf moesten doen in deze periodes, zodat dit niet werd vergeten of constant werd uitgesteld. Dit zorgt voor meer rust in de aanloop naar de bruiloft en zorgt er ook voor dat alles soepel verloopt. Naast het opzetten van een goede planning en ons aan de planning houden heeft Daphne ook een groot netwerk, waardoor je sneller in contact kan komen met de juiste leveranciers, maar ook met leveranciers waar zij als planner goede ervaringen mee heeft. Dit zorgt voor nog wat meer rust door het gevoel dat je echt in goede handen bent. Behalve dat Daphne professioneel is, je bij de tijd houdt en een groot netwerk heeft is ze ook een heel vriendelijk persoon en gemakkelijk in de omgang! Wij hadden gelijk een klik en dat maakt de samenwerking natuurlijk wel zo prettig! Op de dag van de bruiloft was Daphne ook onze ceremoniemeester, waarbij ze de hele dag aanwezig is geweest (van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat) om er voor te zorgen dat alles soepel verliep en wij ons nergens druk over hoefde te maken. Planning, tijdsschema's, leveranciers, vragen van gasten, alles was tot in de puntjes geregeld! Van alles wat geregeld moest worden hebben wij niets gemerkt, waardoor wij volledig van de dag konden genieten! Wij zouden dan ook iedereen die een bruiloft aan het plannen is aanraden om er voor te zorgen dat je Daphne als weddingplanner hebt! Ze zorgt er voor dat alles geregeld is en het een perfecte dag wordt!

  Millie & Frank, oktober 2021
 • "Voor onze bruiloft van 1 oktober jongstleden zochten wij een Weddingplanner. "Gewoon " omdat we samen bedachten dat het best intensief is naast onze drukke banen én we niet wilden dat een van onze vrienden of familieleden belast zou worden met een best wel stressvolle planning. Een Weddingplanner nemen is zeker geen overbodige luxe! We hadden een aantal mensen geselecteerd en kozen op gevoel voor Daphne. En met Daphne heb je een topper. Alle zaken waarvoor je geen tijd hebt om te regelen of… waar je niet aan denkt of uiteindelijk vergeet (en dus stress oplevert) regelt Daphne! Het is super fijn een rustige begeleider te hebben die alles van A tot Z voor je regelt en werkt met een digitaal overzicht waar constant updates op staan en jou (M/V) achter de broek aanzit, zodat alles op tijd en volgorde wordt gefixt. Altijd snel bereikbaar en een hands on mentaliteit. Daphne heeft ook een groot netwerk van allerlei trouwleveranciers en daarmee versnel je samen ook het maken van de planning en de uitvoering. Daphne is in staat de persoonlijke verbinding met je te hebben, rust te geven in je “trouwproces”, vertrouwen uit te stralen en het daarmee te regelen. Want dat laatste is super belangrijk! Onze trouwdag was zo geweldig en we waren beiden relaxed en hebben geen enkel moment een onderbreking gevoeld of gehad. Alles ging als in een film geruisloos en perfect. Bij de ontvangst en receptie, de ceremonie, het diner en ook het feest. De leveranciers en het belangrijkste! onze gasten ontbrak het aan niets en alles was duidelijk en op tijd. Wauw!! wat ontzorgd een weddingplanner als Daphne je toch zo op de belangrijkste dag van je leven. Daphne: Veel dank voor de uitstekende warme en persoonlijke begeleiding die we van jou mochten krijgen tijdens onze bruiloft, Liefs Alwin en Pip"

  Pip & Alwin, oktober 2022
 • "Wij hebben Daphne ingeschakeld als ceremoniemeester voor onze bruiloft. Daphne neemt heel veel expertise mee, neemt alle zorg uit handen en regelde al onze wensen tot in de puntjes. Mede dankzij Daphne is onze bruiloft vlekkeloos verlopen en hebben we van het begin tot het eind van de dag kunnen genieten. Het is heel fijn om een ceremoniemeester in de hand te nemen, zodat alle genodigden ook zonder zorgen van de dag kunnen genieten. Wij bevelen Daphne zeker aan. Niet alleen vanwege haar kundigheid, maar ook door haar fijne persoonlijkheid en prettige manier van communiceren. Daphne is iemand die echt moeite voor je doet en duidelijk geniet van haar werk."

  Xenia & Joeri, december 2022
 • "Daphne heeft ons enorm goed geholpen in de voorbereiding & trouwdag zelf. Denkt aan het grote plaatje en details. Altijd in voor een grap. Het is dat je niet wekelijks kan trouwen. Hartstikke bedankt."

  Maarten & Marjolein, juni 2023
 • "Daphne heeft ons erg goed geholpen om onze dag extra bijzonder te maken. Zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens de trouwdag konden wij vooral genieten. Dit was voor ons erg belangrijk - en dat is meer dan gelukt. Daphne is in control van de situatie, wat ons als bruidspaar heel veel rust gaf. De professionaliteit, gedrevenheid en plezier straalt er bij Daphne vanaf - dat is mooi om te zien. Dit viel ook bij onze gasten op, wat het nog specialer maakt. Ik raad het ieder toekomstig bruidspaar aan om met Daphne samen te werken. Hier ga je geen spijt van krijgen!"

  Hannah & Ruben, september 2023

Wedding planner

- Volledige organisatie van A tot Z - LEES MEER

Baby Party

- Baby op komst! - LEES MEER

Wedding Boost

- Wedding Boost - LEES MEER

Ceremonie-meester

- The finishing touch - LEES MEER

Wedding Consult

- Adviesgesprekken - LEES MEER