• In 2018 ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Voor die tijd heb ik meerdere malen andere Weddingplanners bijgestaan met de organisatie van bruiloften en heb ik als ceremoniemeester hun bijgestaan op de trouwdag zelf. Ik heb dan nu ook zeker 5 jaar ervaring opgebouwd. Hier vind je een aantal lieve reacties van mijn bruidsparen.

  • “Daphne heeft als weddingplanner van onze bruiloft heel mooi werk geleverd. In de aanloop ernaartoe heeft zij ons ontzorgd door duidelijke planningen te maken en regelmatig contact met ons te hebben over hoe zaken ervoor stonden. Er werd regelmatig gevraagd naar een status-update of wij kregen deze van haar als dat nodig was. Daphne is een enthousiaste, professionele en hartelijke weddingplanner die gaandeweg en zeker in de week van de bruiloft echt onderdeel is geworden van de familie. Zij heeft de zaken op orde en geeft op de juiste momenten vrijheid aan een bruidspaar maar geeft ook duidelijke grenzen aan over wanneer iets geregeld moet zijn. Professioneel samenwerken met een persoonlijke touch.”

    Carlijn & Ludo, juni 2019
  • “Samen met onze weddingplanner heb jij ons verrast met je geweldige persoonlijkheid, creativiteit en behulpzaamheid. De hele dag was je er voor ons en uiteraard ook voor onze gasten, maar jij voelde precies aan wanneer wij even een ‘ons-momentje’ nodig hadden en hoefde we niet de dansvloer af voor een drankje! Echt je was een toevoeging voor onze mooiste dag, super bedankt voor alles!!! Liefs Sabine & Emiel”

    Sabine & Emiel, november 2019
  • "We hadden een basisidee wat we wilde voor de bruiloft, de locatie hadden we al geboekt. Tijdens de open dag van onze locatie kwamen in gesprek met Daphne. Na dit gesprek kwamen wij er achter dat het plannen van een bruiloft veel meer is dan alleen de locatie regelen en uitnodigen versturen. Het probleem waar wij mee zaten was eigenlijk een flink gebrek aan kennis en tijd hadden. Daphne heeft voor ons een goede en duidelijke planning opgesteld met duidelijke actiepunten voor bepaalde periodes voor de bruiloft. Daarnaast zijn wij ook goed herinnerd aan de actiepunten die wij zelf moesten doen in deze periodes, zodat dit niet werd vergeten of constant werd uitgesteld. Dit zorgt voor meer rust in de aanloop naar de bruiloft en zorgt er ook voor dat alles soepel verloopt. Naast het opzetten van een goede planning en ons aan de planning houden heeft Daphne ook een groot netwerk, waardoor je sneller in contact kan komen met de juiste leveranciers, maar ook met leveranciers waar zij als planner goede ervaringen mee heeft. Dit zorgt voor nog wat meer rust door het gevoel dat je echt in goede handen bent. Behalve dat Daphne professioneel is, je bij de tijd houdt en een groot netwerk heeft is ze ook een heel vriendelijk persoon en gemakkelijk in de omgang! Wij hadden gelijk een klik en dat maakt de samenwerking natuurlijk wel zo prettig! Op de dag van de bruiloft was Daphne ook onze ceremoniemeester, waarbij ze de hele dag aanwezig is geweest (van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat) om er voor te zorgen dat alles soepel verliep en wij ons nergens druk over hoefde te maken. Planning, tijdsschema's, leveranciers, vragen van gasten, alles was tot in de puntjes geregeld! Van alles wat geregeld moest worden hebben wij niets gemerkt, waardoor wij volledig van de dag konden genieten! Wij zouden dan ook iedereen die een bruiloft aan het plannen is aanraden om er voor te zorgen dat je Daphne als weddingplanner hebt! Ze zorgt er voor dat alles geregeld is en het een perfecte dag wordt!

    Millie & Frank, oktober 2021

Wedding planner

- Volledige organisatie van A tot Z - LEES MEER

Baby Party

- Baby op komst! - LEES MEER

Celebration

- Party - LEES MEER

Ceremonie-meester

- The finishing touch - LEES MEER

Wedding Consult

- Adviesgesprekken - LEES MEER
Download gratis het perfecte e-book voor een onvergetelijke trouwdag!

In dit e-book vind je onder andere tips van mijzelf, maar ook van top leveranciers uit de trouwbranche. Hoe tof is dat!?