• In 2018 ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Voor die tijd heb ik meerdere malen andere Weddingplanners bijgestaan met de organisatie van bruiloften en heb ik als ceremoniemeester hun bijgestaan op de trouwdag zelf. Ik heb dan nu ook zeker 5 jaar ervaring opgebouwd. Hier vind je een aantal lieve reacties van mijn bruidsparen.

  • “Daphne heeft als weddingplanner van onze bruiloft heel mooi werk geleverd. In de aanloop ernaartoe heeft zij ons ontzorgd door duidelijke planningen te maken en regelmatig contact met ons te hebben over hoe zaken ervoor stonden. Er werd regelmatig gevraagd naar een status-update of wij kregen deze van haar als dat nodig was. Daphne is een enthousiaste, professionele en hartelijke weddingplanner die gaandeweg en zeker in de week van de bruiloft echt onderdeel is geworden van de familie. Zij heeft de zaken op orde en geeft op de juiste momenten vrijheid aan een bruidspaar maar geeft ook duidelijke grenzen aan over wanneer iets geregeld moet zijn. Professioneel samenwerken met een persoonlijke touch.”

    Carlijn & Ludo, juni 2019
  • “Samen met onze weddingplanner heb jij ons verrast met je geweldige persoonlijkheid, creativiteit en behulpzaamheid. De hele dag was je er voor ons en uiteraard ook voor onze gasten, maar jij voelde precies aan wanneer wij even een ‘ons-momentje’ nodig hadden en hoefde we niet de dansvloer af voor een drankje! Echt je was een toevoeging voor onze mooiste dag, super bedankt voor alles!!! Liefs Sabine & Emiel”

    Sabine & Emiel, november 2019

Wedding planner

- Volledige organisatie van A tot Z - LEES MEER

Baby Party

- Baby op komst! - LEES MEER

Celebration

- Party - LEES MEER

Ceremonie-meester

- The finishing touch - LEES MEER

Wedding Consult

- Adviesgesprekken - LEES MEER
Download gratis het perfecte e-book voor een onvergetelijke trouwdag!

In dit e-book vind je onder andere tips van mijzelf, maar ook van top leveranciers uit de trouwbranche. Hoe tof is dat!?