Stel je voor: jullie hebben jullie trouwdag volledig gepland en alles lijkt in orde. Plotseling belt de fotograaf en vraagt naar jullie planning. Hebben jullie al een draaiboek? Jullie kijken elkaar aan en denken, wat?!

Of wellicht hebben jullie een ceremoniemeester uit jullie familie- of vriendenkring, maar die persoon heeft eigenlijk geen idee wat er van hem of haar verwacht wordt.

Misschien lopen jullie wel vast en hebben jullie vragen, of misschien ontbreken er nog leveranciers. Geen zorgen, ik sta klaar om jullie te helpen.

Tijdens het Wedding Boost adviesgesprek krijgen jullie antwoord op jullie vragen en, het allerbelangrijkste, ik stuur na het gesprek een duidelijk draaiboek per mail. Dit draaiboek kunnen jullie kunnen delen met de leveranciers die op jullie dag aanwezig zijn en natuurlijk met de trouwlocatie.

Na de Wedding Boost hebben jullie:

1. Een duidelijk draaiboek (geen bruiloft kan zonder!).

2. Antwoorden op jullie vragen.

3. Aansturing van jullie Ceremoniemeester.

4. Meer rust en overzicht.

Na het gesprek kun zo je weer aan de slag! De kosten van dit adviesgesprek zijn €300,- inclusief btw en exclusief reiskosten.

Hebben jullie hierin interesse? Plan hier een afspraak in!

Wil je toch meer hulp? Bekijk dan hier mijn andere diensten.

OOK ZO’N PERFECTE DAG?

‘Wil je ook een onbezorgde bruiloft? Neem dan contact met me op! Ik vertel je graag meer over mijn werk (en passie). En we kunnen gezamenlijk bekijken welk pakket het beste bij jou wensen aansluit.’

NEEM CONTACT OP