‘Het was een geweldige dag. Hoe leuk als je mensen hiermee kan helpen en er zulke leuke elementen in weet te brengen. En wat bied je een rust, humor en betrokkenheid. Erg leuk om je zo te ontmoeten. Dank je wel." ~ Elly.

Portfolio

Carlijn en Ludo

6 juli 2019 Den-Helder

Carlijn en Ludo wilde graag trouwen op Carlijn haar favoriete plek, het strand van Den-Helder. Hier is zij opgegroeid en heeft hier fijne herinneringen aan.

“Where there is love there is life.” - Mahatma Gandi.

Tarief

Misschien wil je de bruiloft wel zelf organiseren, maar op de dag zelf geen vrienden of familie aan het werk zetten als ceremoniemeester? Dan kun je mij ook inhuren als professionele ceremoniemeester. Dit pakket bestaat uit:

  • Kennismakingsgesprek
  • Maken van een draaiboek
  • Locatiebezoek
  • Details doorspreken met de leveranciers
  • Ceremoniemeesterschap gedurende 10 uur op de dag zelf
  • Contactpersoon voor jullie gasten

Goede communicatie is voor de grote dag ontzettend belangrijk, ik zal dan ook het aanspreekpunt zijn voor jullie en jullie gasten. Jullie kunnen met vrienden en familie onbezorgd genieten van jullie dag. Het starttarief is €2210,- inclusief btw en exclusief reiskosten.

Een veel voorkomende misvatting over een professionele ceremoniemeester is, dat het een onnodige kostenpost is en dat dit alleen voor de “elite” zou zijn. Dit is echter zeker niet waar. Het inhuren van een professionele ceremoniemeester is alles behalve onnodig! Met een professionele ceremoniemeester kun jij echt genieten van jullie dag en hoeven jullie nergens aan te denken behalve elkaar! Geen stress om waar moeten de bloemen staan, geen paniek over de champagne toren die omgevallen is en geen onrust of de leveranciers wel op tijd zijn. Ik sta voor jullie klaar om alles in goede banen te leiden!

Kijk ook voor meer inspiratie mijn Pinterest!

OOK ZO’N PERFECTE DAG?

‘Wil je ook een onbezorgde bruiloft? Neem dan contact met me op! Ik vertel je graag meer over mijn werk (en passie). En we kunnen gezamenlijk bekijken welk pakket het beste bij jou wensen aansluit.’

NEEM CONTACT OP

Gratis ebook

Ben je nog niet klaar voor een kennismakingsgesprek? Download dan hier mijn e-book om alvast aan de slag te gaan met waardevolle tips.