Met mijn bedrijf, Not Just Another Wedding Company, sta ik klaar om je te helpen bij het creëren van een onvergetelijke dag. Niet alleen voor bruiloften kun je bij mij terecht maar, ik ben ook beschikbaar voor het organiseren van babyshowers, gender-reveal-parties en kraamfeesten.

Mijn doel is om jou te ontzorgen: ik stel een heldere planning op en geef aan wanneer er actie ondernomen moet worden. Uiteraard is er voldoende ruimte voor jouw eigen persoonlijke inbreng. Als weddingplanner of professionele ceremoniemeester help ik je graag uit de brand. Iedereen heeft een talent of een passie. Mijn talent is dat ik heel goed kan plannen en dol ben op organiseren. Tel daarbij op dat mijn passie ligt in de trouwbranche.

Bij mij staan aandacht en creativiteit hoog in het vaandel, wat niet verrassend is gezien mijn achtergrond in de creatieve sector. In een sprookjesachtig kasteel vind je mij niet snel, maar industriële en moderne bruiloften hebben mijn hart. De sfeer en aankleding van de bruiloften zijn hierop aangepast; denk aan wilde bloemen, brick walls, veel kaarslicht en gouden windlichten. Neem ook eens een kijkje op mijn Instagram of Pinterest voor meer inspiratie en mijn eerdere bruiloften.

Als je droomt van een goed georganiseerde bruiloft en een stressvrije periode voorafgaand aan de grote dag, ben ik enthousiast om voor jou aan de slag te gaan!

Om je een idee te geven van mijn diensten, heb ik verschillende pakketten samengesteld. Mocht je andere specifieke wensen hebben, aarzel dan niet en neem gerust contact met mij op!

Mijn diensten

Wedding planner

- Volledige organisatie van A tot Z - LEES MEER

Baby Party

- Baby op komst! - LEES MEER

Wedding Boost

- Wedding Boost - LEES MEER

Ceremonie-meester

- The finishing touch - LEES MEER

Wedding Consult

- Adviesgesprekken - LEES MEER