Gefeliciteerd jullie hebben trouwplannen! Maar wat nu? Tijdens een kennismakingsgesprek wil ik alles van jullie weten en jullie leren kennen. Ik hoor graag wat jullie wensen en dromen zijn voor de grote dag. Niks is te gek, denk out of the box. Aan de hand van het gesprek maak ik voor jullie een voorstel met offerte. In de offerte staan alle kosten en werkzaamheden duidelijk beschreven.

Belangrijk vind ik dat er van beide kanten een klik is. Een trouwdag is een persoonlijk en intiem feest. Jullie moeten een goed gevoel bij mij hebben als weddingplanner en andersom moet ik een goed gevoel hebben bij jullie.

Als jullie voor mij kiezen en voor het gehele pakket gaan, ga ik aan de slag met de voorbereidingen voor jullie dag! Denk aan een planning (plan van aanpak) en draaiboek. Ook zal ik het budget beheren, locaties bezoeken en leveranciers contacten.

Tijdens dit traject houden we intensief contact. Dit kan bij jullie thuis, maar zal ook via Skype zijn. Ik neem jullie mee in elke stap zodat jullie meegenomen worden in de voorpret op jullie trouwdag.

Op jullie trouwdag ben ik aanwezig om alles in goede banen te leiden. Heldere communicatie is voor een goed verloop van de dag ontzettend belangrijk. Ik zal dan ook het aanspreekpunt zijn voor jullie en de gasten. Zo kunnen jullie met vrienden en familie onbezorgd genieten van de dag.

Op de dag zelf is er naast mij meestal minimaal één andere gediplomeerde collega-weddingplanner aanwezig.

Ook na de bruiloft kom ik graag nog een keer langs om terug te blikken, te evalueren en natuurlijk om de foto’s te bekijken. Bekijk hier mijn vorige bruiloften.

Je kunt mij ook boeken voor babyshowers, gender-reveal-parties en kraamfeesten. De geboorte van een kind is een klein wonder. Dat is zeker een reden voor een feest. Willen jullie bijvoorbeeld eerst samen genieten van de kraamtijd en niet elk moment van de week visite ontvangen? Dan is een kraamfeest misschien de oplossing. Het is een prachtige gelegenheid om iedereen tegelijk uit te nodigen en zelf de regie te houden.

Heb je interesse in één van de onderstaande pakketten? Neem contact met mij op, ik plan graag een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek in!

Wedding planner

- Volledige organisatie van A tot Z - LEES MEER

Baby Party

- Baby op komst! - LEES MEER

Wedding Boost

- Wedding Boost - LEES MEER

Ceremonie-meester

- The finishing touch - LEES MEER

Wedding Consult

- Adviesgesprekken - LEES MEER