“Meegezogen worden in een grote bubbel liefde. En een bruidspaar zien stralen omdat hun dag, na weken hard werken, nog mooier is dan ze hadden durven hopen. Dat is waar ik zo gelukkig van word in mijn werk als weddingplanner.”

Ik ben Daphne en ik ben het gezicht achter Not Just Another Wedding Company. Ik werk zowel als weddingplanner en als ceremoniemeester.

Geïnspireerd door mijn eigen bruiloft besloot ik mijn dromen achterna te jagen. Ik volgde een studie tot weddingplanner / ceremoniemeester en richtte in 2018 mijn eigen bedrijf op.

Mijn motto: Omarm de onvoorspelbare momenten met liefde!

Waar ik zo gelukkig van word in mijn werk als weddingplanner? Meegezogen worden in een grote bubbel liefde. En een bruidspaar zien stralen omdat hun dag, na weken hard werken, nog mooier is dan ze hadden durven hopen.

Ja, dit werk heeft me al vele mooie momenten gebracht.

Samen met mijn grote liefde en mijn 2 kids woon ik in het midden van het land. Waar je mij voor kunt wakker maken? Een uitgebreide lunch, sushi, een goed boek op een strandbedje, en natuurlijk… het eerste moment dat een bruidspaar elkaar ziet. 

Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!

Wedding planner

- Volledige organisatie van A tot Z - LEES MEER

Baby Party

- Baby op komst! - LEES MEER

Celebration

- Party - LEES MEER

Ceremonie-meester

- The finishing touch - LEES MEER

Wedding Consult

- Adviesgesprekken - LEES MEER