“Meegezogen worden in een grote bubbel liefde. Een bruidspaar zien stralen omdat hun dag, na weken toewijding, nog mooier is dan ze hadden durven hopen. Dat is waar ik zo gelukkig van word in mijn werk als weddingplanner.”

Ik ben Daphne, het gezicht achter Not Just Another Wedding Company, waar ik zowel als weddingplanner als ceremoniemeester werk. Mijn eigen huwelijk was de inspiratie om mijn passie na te jagen, resulterend in het oprichten van mijn eigen bedrijf in 2018 na het voltooien van een studie tot weddingplanner.

Mijn motto: Omarm de onvoorspelbare momenten met liefde!

Het organiseren en plannen is echt mijn passie, en met jarenlange ervaring als stylist ben ik goed bekend met de creatieve aspecten van een bruiloft. Wil je weten welke bruiloften ik al heb mogen organiseren? Klik dan hier.

Samen met mijn grote liefde en mijn 2 kids woon ik in het midden van het land. Waar je mij voor kunt wakker maken? Een uitgebreide lunch, sushi, een goed boek op een strandbedje, en natuurlijk… het eerste moment dat een bruidspaar elkaar ziet (check deze post op mijn instagram).

Ben jij niet van de standaard tradities, ben je een tikkie eigenwijs en durf je af te wijken van de gebaande paden? Dan ben ik benieuwd naar jullie verhaal!

Wedding planner

- Volledige organisatie van A tot Z - LEES MEER

Baby Party

- Baby op komst! - LEES MEER

Wedding Boost

- Wedding Boost - LEES MEER

Ceremonie-meester

- The finishing touch - LEES MEER

Wedding Consult

- Adviesgesprekken - LEES MEER