Hi there! Gefeliciteerd met jullie verloving! Het avontuur naar jullie onvergetelijke trouwdag is begonnen, en ik sta klaar om jullie te begeleiden met de allereerste stappen. Speciaal voor jou heb ik een gratis e-book samengesteld boordevol waardevolle tips, handige to-do lijsten en inzichten van top leveranciers uit de trouwbranche. Hoe tof is dat!? En het beste nieuws? Dit e-book is helemaal gratis!

Wil jij je droomhuwelijk?⁠ De tofste leveranciers uit de trouwbranche op jouw ⁠bruiloft?⁠ Weet jij niet waar je moet beginnen met plannen?⁠ DAN IS DIT WAT VOOR JOU!⁠

Wat kun je verwachten?

To-Do List: In het e-book vind je een to-do lijst, zorgvuldig samengesteld om je te helpen bij het plannen van jullie grote dag. Van het kiezen van de beste fotograaf tot het regelen van de uitnodigingen – alles wat je nodig hebt om niets over het hoofd te zien.

Tips & Weetjes: Mijn eigen ervaringen en inzichten als trouwexpert komen aan bod in het e-book. Daarnaast delen leveranciers uit de trouwbranche hun geheime tips en waardevolle weetjes. Profiteer van de professionals die weten hoe ze jullie dag extra bijzonder kunnen maken.

Gratis en voor jou: En al dit leuks is helemaal gratis! Gewoon in je mail zodat je meteen aan de slag kan.

Hoe krijg je toegang?

Het is simpel. Laat gewoon je naam en mailadres achter via de link, en je ontvangt het e-book direct in je mailbox. Geen addertjes onder het gras, gewoon een praktische en bruikbare gids om je te helpen bij de start van jullie huwelijksplanning.

Waarom dit e-book?

De ideale bruiloft: Wil je een trouwdag die precies bij jullie past? Dit e-book biedt de eerste cruciale stappen om die wens werkelijkheid te laten worden.

Top leveranciers: Ontvang waardevolle inzichten van de tofste leveranciers uit de trouwbranche. Ontdek wie de beste professionals zijn voor jullie wensen en ideeën.

Trouwen doe je niet elke dag: Weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen. Dit e-book is ontworpen als jouw persoonlijke gids, ongeacht je ervaring met het plannen van een bruiloft.

Wil je meer weten?

Na het doornemen van het e-book, hoor ik graag wat je ervan vindt. Heb je nog vragen of suggesties? Of wil je toch graag een weddingplanner of ceremoniemeester in huren? Laat het me weten! Jullie trouwdag is uniek, en met de hulp van dit e-book nemen jullie de eerste stap naar een onvergetelijke dag!

Liefs, Daphne

Fotocredits: Sanne Russcher Photography

OOK ZO’N PERFECTE DAG?

‘Wil je ook een onbezorgde bruiloft? Neem dan contact met me op! Ik vertel je graag meer over mijn werk (en passie). En we kunnen gezamenlijk bekijken welk pakket het beste bij jou wensen aansluit.’

NEEM CONTACT OP

OOK ZO’N PERFECTE DAG?

Wedding planner

- Volledige organisatie van A tot Z - LEES MEER

Baby Party

- Baby op komst! - LEES MEER

Wedding Boost

- Wedding Boost - LEES MEER

Ceremonie-meester

- The finishing touch - LEES MEER

Wedding Consult

- Adviesgesprekken - LEES MEER