Lisette en Corné kozen voor een bruiloft die plaatsvond midden in oktober, op een onverwacht prachtige nazomerse dag. Met de wens om hun speciale dag tot in de late uurtjes te vieren, werd besloten het diner en feest te houden in de sfeervolle achtertuin van Lisette’s ouders. De tuin werd dagen ervoor omgetoverd tot de perfecte setting voor het diner en feest van het bruidspaar. Voor de ceremonie zijn alle gasten, per bus, naar hartje Amsterdam gebracht.

De ceremonie van Lisette en Corné vond plaats bij de Hortus Botanicus in Amsterdam, wat een werkelijk adembenemend decor. Na de ceremonie gingen de gasten de boot op voor de borrel.

Hoewel deze bijzondere bruiloft plaatsvond tijdens mijn verlof, werd het stokje met enthousiasme overgenomen door Sylvana. Gelukkig kon ik zelf nog enkele uurtjes aanwezig zijn, zodat ook ik kon genieten van de magie die deze prachtige dag met zich meebracht. De inzet en toewijding van het team, onder leiding van Sylvana, zorgden ervoor dat de dag vlekkeloos verliep en dat zowel het bruidspaar als de gasten konden genieten van een onvergetelijke ervaring. Het was een eer om zijdelings deel uit te maken van deze prachtige nazomerse bruiloft.

Ceremoniemeester: Sylvana van Bloom Bini Wedding & Events

Foto’s: Sanne Russcher Photography

Bekijk hier de trouwdag van Xenia en Joeri, een winterwonderland wedding.

OOK ZO’N PERFECTE DAG?

‘Wil je ook een onbezorgde bruiloft? Neem dan contact met me op! Ik vertel je graag meer over mijn werk (en passie). En we kunnen gezamenlijk bekijken welk pakket het beste bij jou wensen aansluit.’

NEEM CONTACT OP

Wedding planner

- Volledige organisatie van A tot Z - LEES MEER

Baby Party

- Baby op komst! - LEES MEER

Wedding Boost

- Wedding Boost - LEES MEER

Ceremonie-meester

- The finishing touch - LEES MEER

Wedding Consult

- Adviesgesprekken - LEES MEER