Xenia en Joeri gaven elkaar het ja-woord op de sfeervolle zolder van Suzie Q, in bijzijn van familie en vrienden. Dit was voor mij de laatste bruiloft van 2022, een waar winterwonderland. En dit vertaalde zich naar de styling, waar groen en goud als leidende kleuren de hele dag terug kwamen. De winterse setting voegde een uniek element toe aan deze bijzondere dag.

Met de snelle invallende schemer kreeg het diner een intiem karakter, met een overvloed aan kaarslicht en de subtiel twinkelen lichtjes hoog in de nok van de locatie. De combinatie van groen en goud kwam hier op een betoverende manier tot leven. Elk detail was doordacht en zorgvuldig uitgekozen in samenspraak met het bruidspaar.

Het bruidsboeket sprong eveneens in het oog, met een unieke combinatie van verse bloemen en droogbloemen. Deze creatieve keuze gaf een eigentijdse twist aan het traditionele boeket, wat perfect paste bij de sfeer van deze onvergetelijke dag.

De dag werd afgesloten met een bruisend feest. De vriendinnen van de bruid trapten de avond af met een vrolijke kerstdans, waardoor de feeststemming direct aanwezig was.

Het trouwseizoen van 2022 kon niet beter afgesloten worden!

Foto’s: De Bruiloftfotograaf

Bekijk hier ook eens de trouwdag van Millie en Frank.

OOK ZO’N PERFECTE DAG?

‘Wil je ook een onbezorgde bruiloft? Neem dan contact met me op! Ik vertel je graag meer over mijn werk (en passie). En we kunnen gezamenlijk bekijken welk pakket het beste bij jou wensen aansluit.’

NEEM CONTACT OP

Wedding planner

- Volledige organisatie van A tot Z - LEES MEER

Baby Party

- Baby op komst! - LEES MEER

Wedding Boost

- Wedding Boost - LEES MEER

Ceremonie-meester

- The finishing touch - LEES MEER

Wedding Consult

- Adviesgesprekken - LEES MEER