In oktober 2021 was de bruiloft van Millie en Frank bij het Centraal Ketelhuis, waarbij de gunstige omstandigheden op het gebied van gezondheidsmaatregelen hen de mogelijkheid boden om de bruiloft te realiseren zoals ze altijd hadden gewenst. De dag ontplooide zich als een prachtige herfstdag, gekoesterd door een mild zonnetje dat de omgeving in een gouden gloed dompelde.

De ceremonie was in het engels door de vele internationale gasten, die gelukkig aanwezig konden zijn deze dag. De babs was Katja van Waarom ik van je hou, en heeft dit fantastisch gedaan! Na de ceremonie was het tijd voor de borrel, gevolgd door het diner bij kaarslicht in het Centraal Ketelhuis. Gelukkig was er ook de mogelijk om een groot feest te laten plaatsvinden met dj.

De totstandkoming van deze onvergetelijke dag was te danken aan een uitzonderlijk team, waarin de bekwame hand van Roza de styling leidde, bijgestaan door twee assistentes. Samen werkten ze harmonieus om elke nuance van Millie en Frank’s visie tot leven te brengen en de dag te verheffen tot een schitterende herinnering.

Foto’s: De bruiloft Fotograaf

Styling: Green Weddings

Bekijk hier de trouwdag van Hannah en Ruben.

OOK ZO’N PERFECTE DAG?

‘Wil je ook een onbezorgde bruiloft? Neem dan contact met me op! Ik vertel je graag meer over mijn werk (en passie). En we kunnen gezamenlijk bekijken welk pakket het beste bij jou wensen aansluit.’

NEEM CONTACT OP

Wedding planner

- Volledige organisatie van A tot Z - LEES MEER

Baby Party

- Baby op komst! - LEES MEER

Wedding Boost

- Wedding Boost - LEES MEER

Ceremonie-meester

- The finishing touch - LEES MEER

Wedding Consult

- Adviesgesprekken - LEES MEER