Sabine en Emiel doorbraken de vooroordelen en kozen ervoor om in de herfst te trouwen, verlangend naar de betovering van regen voor unieke en sfeervolle foto’s. Als assistent op deze buitengewone bruiloft was het streven naar een warme, maar tegelijkertijd stoere sfeer van groot belang. De focus lag op het creëren van een omgeving die de liefde van het bruidspaar weerspiegelde, omringd door details die het verhaal van hun unieke verbintenis vertelden.

De oude molen, doordrenkt van geschiedenis, diende als het pittoreske decor voor de ceremonie. Hier werd niet alleen ‘ja’ gezegd, maar hier werd ook de borrel gehouden.

De keuze voor de oude molen als trouwlocatie gaf een unieke touch aan deze bruiloft. Elk hoekje was omgetoverd tot een sfeervol plekje, en de foto’s, genomen op zowel een industriële locatie als op het hockeyveld. De herfstregen, die vaak gemeden wordt op trouwdagen, werd omarmd als een zegen, waardoor prachtige en memorabele foto’s ontstonden.

Na de borrel volgde een uitgebreid diner, prachtig aangekleed door Elvira.

De festiviteiten strekten zich uit naar een grote zaal, waar het feest in volle gang was. De aanwezigheid van een DJ, vergezeld van een saxofonist, zorgde voor een onvergetelijke avond.

Deze herfstbruiloft was anders dan andere bruiloften omdat het bruidspaar durfde om buiten de gebaande paden te treden en een dag te creëren die volledig in lijn was met hun eigen wensen.

Foto’s: Bas Driessen Photography

Styling / Weddingplanner: Ribbon&Lace

Bekijk hier hoe de trouwdag van Lisette en Corné was.

OOK ZO’N PERFECTE DAG?

‘Wil je ook een onbezorgde bruiloft? Neem dan contact met me op! Ik vertel je graag meer over mijn werk (en passie). En we kunnen gezamenlijk bekijken welk pakket het beste bij jou wensen aansluit.’

NEEM CONTACT OP

Wedding planner

- Volledige organisatie van A tot Z - LEES MEER

Baby Party

- Baby op komst! - LEES MEER

Wedding Boost

- Wedding Boost - LEES MEER

Ceremonie-meester

- The finishing touch - LEES MEER

Wedding Consult

- Adviesgesprekken - LEES MEER