Carlijn en Ludo besloten elkaar het jawoord te geven op een plek die voor Carlijn meer was dan alleen een locatie: het strand van Den-Helder, haar favoriete stukje paradijs waar ze opgroeide en waar ze veel dierbare herinneringen heeft. Ondanks de regen die in de ochtend aanwezig was, kon de ceremonie bij het strand buiten doorgaan.

De keuze voor het strand als trouwlocatie leidde tot een beslissing om verschillende blauwtinten te laten domineren in de algehele aankleding. De diversiteit aan blauwe tinten, variërend van diep marineblauw tot zacht aquablauw, weerspiegelde de verbondenheid met het strand.

Na de huwelijksceremonie op het strand verplaatsten de festiviteiten zich naar de beachclub voor taart en toast. De 2de locaties was Fort Westoever. Het fort diende als een prachtig decor voor het barbecue-diner, waar vrienden en familie genoten van heerlijk eten in een ontspannen sfeer. Het historische karakter van het fort voegde een extra dimensie toe aan de trouwdag.

Vervolgens veranderde het fort in een toffe feestlocatie, waar de zomerse klanken en de vrolijke sfeer de nacht vulden. De keuze voor twee verschillende locaties voegde een dynamisch element toe aan de bruiloft. Het strand van Den-Helder, het fort en alle nuances van blauw vormden samen een onvergetelijke dag.

Foto’s: Bruidsfotografie in Duo

Bekijk hier de trouwdag van Xenia en Joeri, een winterwonderland wedding.

OOK ZO’N PERFECTE DAG?

‘Wil je ook een onbezorgde bruiloft? Neem dan contact met me op! Ik vertel je graag meer over mijn werk (en passie). En we kunnen gezamenlijk bekijken welk pakket het beste bij jou wensen aansluit.’

NEEM CONTACT OP

Wedding planner

- Volledige organisatie van A tot Z - LEES MEER

Baby Party

- Baby op komst! - LEES MEER

Wedding Boost

- Wedding Boost - LEES MEER

Ceremonie-meester

- The finishing touch - LEES MEER

Wedding Consult

- Adviesgesprekken - LEES MEER