Op de bruiloft van Hannah en Ruben beleefden ze een Indian Summer, wat letterlijk ‘de nazomer’ betekent. De warme en zonnige sfeer van deze late zomer was voelbaar vanaf het moment van de voorbereidingen tot het afsluiten van de avond.

De dag begon met het klaarmaken in de ochtend, met als hoogtepunt de first look in Baarn. Hier spraken Hannah en Ruben ook hun geloftes naar elkaar uit, wat een intiem en emotioneel moment was.

De ceremonie vond plaats op de industriële locatie Oude Magazijn in Amersfoort. Na het officiële gedeelte konden het bruidspaar en hun gasten genieten van een ontspannen moment met een glaasje bubbels, verzorgd door FestiFizz. De bubbelbar en de achtergrondmuziek van Andrew Reynolds zorgden voor een onvergetelijke sfeer.

Het vervolg van de viering vond plaats in Het Centraal Ketelhuis, waar het diner en het feest plaatsvonden. De avond kreeg een bijzonder tintje door de late night snacks in de vorm van pretzels en broodjes kroket. Dit was niet alleen een culinaire traktatie, maar ook een prachtige samensmelting van twee werelden – Duits en Nederlands – die op deze speciale dag samenkwamen.

De bruiloft van Hannah en Ruben was een perfecte reflectie van de Indian Summer: warm, liefdevol en gevuld met prachtige herinneringen die nog lang zullen nazinderen.

Foto’s: Nolla Photography

Video: Bramedia

Bubbletruck: FestiFizz

Bekijk hier hoe de trouwdag van Sabine en Emiel was.

OOK ZO’N PERFECTE DAG?

‘Wil je ook een onbezorgde bruiloft? Neem dan contact met me op! Ik vertel je graag meer over mijn werk (en passie). En we kunnen gezamenlijk bekijken welk pakket het beste bij jou wensen aansluit.’

NEEM CONTACT OP

Wedding planner

- Volledige organisatie van A tot Z - LEES MEER

Baby Party

- Baby op komst! - LEES MEER

Wedding Boost

- Wedding Boost - LEES MEER

Ceremonie-meester

- The finishing touch - LEES MEER

Wedding Consult

- Adviesgesprekken - LEES MEER