In de ambiance van Het Oude Magazijn bezegelden Karen en Patrick hun liefde met het langverwachte ja-woord, omringd door dierbaren uit hun kring van familie en vrienden. Deze toffe locatie heeft een bijzondere betekenis, aangezien Patrick bij de NS werkt en deze industriële locatie ooit eigendom was van zijn werkgever. Een plek doordrenkt met geschiedenis en nu verweven met hun eigen liefdesverhaal.

Om een extra zomerse tintje aan het Oude Magazijn te geven, koos het bruidspaar voor een toffe styling met pastelkleuren. Het resultaat was een omgeving die de liefde tussen Karen en Patrick perfect weerspiegelde, een unieke mix van industriële charme en zomerse vibe.

Een bijzondere toevoeging aan de ceremonie was de deelname van hun dochters als bloemenmeisjes. Hun aanwezigheid voegde een speelse en ontroerende dimensie toe aan de dag, waardoor deze niet alleen voor Karen en Patrick, maar ook voor hun dierbaren een onvergetelijke ervaring werd.

Na de ceremonie was er een borrel, gevolgd door een diner en fantastisch feest die weer plaats vond bij het Centraal Ketelhuis! Het was een eer om voor deze lieve mensen te mogen werken.

Foto’s: De Bruiloftfotograaf

Bekijk hier ook de trouwdag van Marjolein en Maarten.

OOK ZO’N PERFECTE DAG?

‘Wil je ook een onbezorgde bruiloft? Neem dan contact met me op! Ik vertel je graag meer over mijn werk (en passie). En we kunnen gezamenlijk bekijken welk pakket het beste bij jou wensen aansluit.’

NEEM CONTACT OP

Wedding planner

- Volledige organisatie van A tot Z - LEES MEER

Baby Party

- Baby op komst! - LEES MEER

Wedding Boost

- Wedding Boost - LEES MEER

Ceremonie-meester

- The finishing touch - LEES MEER

Wedding Consult

- Adviesgesprekken - LEES MEER