Maarten en Marjolein koesterden een specifieke wens: een intieme bruiloft in hun eigen achtertuin. Samen zijn we aan de slag gegaan, en met de hulp Dorine van By Dorine is de tuin omgetoverd tot een betoverende locatie die volledig aansloot bij de wensen van het bruidspaar. De term ‘Ibiza style’ stond hoog op hun verlanglijstje, en ik geloof dat deze kenmerkende stijl duidelijk tot uiting kwam in de sfeervolle aankleding.

De ceremonie was buitengewoon bijzonder, gevolgd door een receptie waar de gasten konden genieten van signature cocktails. Het daaropvolgende diner, bereid op de barbecue, bracht een informele en gezellige sfeer met zich mee. Als kers op de taart werd de warme – eigenlijk, bloedhete – dag afgesloten met een silent disco geheel verzorgd door de bruidegom. En dit alles gewoon in hun eigen achtertuin!

Het was werkelijk een feestje om betrokken te zijn bij de realisatie van de dromen van Maarten en Marjolein. De samenwerking resulteerde niet alleen in een prachtige en persoonlijke bruiloft, maar ook in een dag die perfect aansloot bij de unieke stijl en voorkeuren van het bruidspaar. Het creëren van deze speciale dag was een waar feest op zich, en ik ben dankbaar dat ik een rol mocht spelen in het verwezenlijken van hun wensen.

Foto’s: Iris Wuijster Photography

Styling: By Dorine

Bekijk hier de trouwdag van Hannah en Ruben.

OOK ZO’N PERFECTE DAG?

‘Wil je ook een onbezorgde bruiloft? Neem dan contact met me op! Ik vertel je graag meer over mijn werk (en passie). En we kunnen gezamenlijk bekijken welk pakket het beste bij jou wensen aansluit.’

NEEM CONTACT OP

Wedding planner

- Volledige organisatie van A tot Z - LEES MEER

Baby Party

- Baby op komst! - LEES MEER

Wedding Boost

- Wedding Boost - LEES MEER

Ceremonie-meester

- The finishing touch - LEES MEER

Wedding Consult

- Adviesgesprekken - LEES MEER