In oktober vond de bruiloft van Pip en Alwin plaats, een bruiloft die als een perfecte ode aan de herfst diende. Deze bruiloft viel samen met mijn zwangerschapsverlof. In de aanloop naar de grote dag, kon ik aanvankelijk niet met zekerheid zeggen of ik persoonlijk aanwezig kon zijn. Gelukkig diende zich al snel een meer dan capabele vervangster aan, in de vorm van Sylvana, die de regie met verve overnam gedurende mijn verlof.

Gelukkig herstelde ik snel en kon ik uiteindelijk zelf ook deelnemen aan deze prachtige bruiloft. De trouwambtenaar was niemand minder dan Dirk Zeelenberg, en de verfijnde styling werd  verzorgd door de getalenteerde Roza, die een vergaderzaal omgetoverd heeft tot trouwzaal. Samen met een exceptioneel team hebben Pip en Alwin onvergetelijke momenten beleefd op hun trouwdag.

Het feit dat mijn rol tijdelijk werd overgenomen, benadrukte de flexibiliteit en de kracht van samenwerking. Samen met een top team hebben Pip en Alwin super genoten van hun trouwdag!

Weddingplanner vervangster: Sylvana van Bloom Bini Weddings

Foto’s: Bente Joy Fotostyling

Styling: Green Weddings

Babs: Dirk Zeelenberg

Bekijk hier hoe de trouwdag van Hannah en Ruben was.

OOK ZO’N PERFECTE DAG?

‘Wil je ook een onbezorgde bruiloft? Neem dan contact met me op! Ik vertel je graag meer over mijn werk (en passie). En we kunnen gezamenlijk bekijken welk pakket het beste bij jou wensen aansluit.’

NEEM CONTACT OP

Wedding planner

- Volledige organisatie van A tot Z - LEES MEER

Baby Party

- Baby op komst! - LEES MEER

Wedding Boost

- Wedding Boost - LEES MEER

Ceremonie-meester

- The finishing touch - LEES MEER

Wedding Consult

- Adviesgesprekken - LEES MEER