Krijg je al stress als je denkt dat je je bruiloft moet plannen of ben je bang dat je van alles vergeet? Neem dan een weddingplanner! Het inschakelen van een ervaren weddingplanner, zoals ik, is dé oplossing voor jullie als bruidspaar. In deze blog vertel ik alles wat een weddingplanner doet!

Een weddingplanner wat is dat?

Als weddingplanner neem ik een breed scala aan taken op mij, variërend van het opstellen van een duidelijke planning en draaiboek tot budgetbewaking, het aandragen van leveranciers en het geven van waardevolle tips en de nieuwste trends. Op de trouwdag ben ik het centrale aanspreekpunt, niet alleen voor jullie als bruidspaar, maar ook voor gasten en leveranciers.

Voor, tijdens en na de bruiloft

Voor de bruiloft help ik als de weddingplanner met het opstellen van een to-do lijst en een gedetailleerde planning, ik help bij het vinden van de perfecte locatie en leveranciers. Op de grote dag zelf ben ik het aanspreekpunt en zorgt dat alles goed voor een vlekkeloos verloop. Na de bruiloft kom ik graag nog een keer langs om de bruiloft te bespreken en de foto’s te bekijken.

Voordelen van Een Weddingplanner

Het inschakelen van een weddingplanner biedt het voordeel dat jullie niets over het hoofd zien en stressvrij naar de bruiloft kunnen leven. Met mij als ervaren weddingplanner kunnen jullie genieten van de aanloop naar jullie grote dag. Ik zorg ervoor dat alle details soepel verlopen.

Budgetbewaking

Budgetbewaking is een onderdeel van het werk van een weddingplanner, ik zorg ervoor dat jullie per categorie aan jullie budget blijven en kan adviseren in welke keuzes er gemaakt kunnen worden. Doordat ik een groot netwerk heb kan ik jullie meestal ook de beste deals geven zodat jullie ook weer besparen op het budget.

Netwerk en Leveranciers

Dankzij mijn uitgebreide netwerk kan ik als weddingplanner de juiste leveranciers vinden die aansluiten bij jullie wensen, waardoor jullie kostbare tijd en moeite besparen. Dit scheelt jullie een hoop zoek werk en frustratie.

Plan B

Natuurlijk heb ik altijd een back-up plan klaarliggen. Of het nu gaat om slecht weer, technische problemen of andere onvoorziene omstandigheden, ik weet hoe ik hiermee om moeten gaan, zodat jullie dag vlekkeloos verloopt.

Styling

Een bruidspaar vertel al hun wensen en door mijn grote netwerk weet ik precies wie bij ze past. Ook doormiddel van de styling zorg ik er samen met het bruidspaar voor dat elke bruiloft er 1 is die bij het bruidspaar past.

Draaiboek

Een goed doordacht draaiboek is essentieel voor een vlekkeloze trouwdag. Ik raadpleeg dit document gedurende de hele dag om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt. Echt, het draaiboek is onmisbaar!

Bruiloft trends

Ik ben op de hoogte van de nieuwste trends en deel die natuurlijk met jullie. Maar….het belangrijkste is dat het een bruiloft is die bij jullie past.

Conclusie: wat doet een weddingplanner? Alles!

Al met al betekent het inschakelen van mij als weddingplanner dat je investeert in eenzorgvuldig geplande en stressvrije bruiloft, zodat jullie je volledig kunnen richten op het vieren van de liefde op deze bijzondere dag in je leven.

Wil je meer weten of ben je enthousiast geworden? Bekijk dan hier mijn eerdere bruiloften of plan hier een kennismakingsgesprek in.

Tip, pin de afbeelding zodat je deze blog makkelijk kan terug lezen!

Fotocredits: Nolla Photography

OOK ZO’N PERFECTE DAG?

‘Wil je ook een onbezorgde bruiloft? Neem dan contact met me op! Ik vertel je graag meer over mijn werk (en passie). En we kunnen gezamenlijk bekijken welk pakket het beste bij jou wensen aansluit.’

NEEM CONTACT OP

OOK ZO’N PERFECTE DAG?

Wanneer huur je een Weddingplanner in?

Wanneer huur je een Weddingplanner in? Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Jullie gaan beginnen met het plannen van jullie

Lees dit artikel

Wel of geen Weddingplanner?

Waarom hebben wij een weddingplanner nodig? Dit is een vraag die ik nog best regelmatig krijg van bruidsparen. Dus hoog

Lees dit artikel

Wedding planner

- Volledige organisatie van A tot Z - LEES MEER

Baby Party

- Baby op komst! - LEES MEER

Wedding Boost

- Wedding Boost - LEES MEER

Ceremonie-meester

- The finishing touch - LEES MEER

Wedding Consult

- Adviesgesprekken - LEES MEER