Wanneer huur je een Weddingplanner in?

Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Jullie gaan beginnen met het plannen van jullie bruiloft en er zal een heleboel op jullie af komen. Zo ook de vraag wanneer huur je een weddingplanner in? Wil jij hier antwoord op? Scroll dan verder voor het antwoord!

Vroeg in het proces

Idealiter begint de samenwerking met mij als weddingplanner ongeveer een jaar voor de bruiloft. Dit geeft voldoende tijd om te zoeken naar de juiste locatie en het opvolgen duidelijk stappenplan. Geen stress als je nu over bijvoorbeeld al over 5 maanden gaat trouwen, ook dan kun je nog steeds een weddingplanner inhuren.

Door de bomen het bos niet meer zien

Als jullie merken dat het plannen van de bruiloft overweldigend wordt en jullie tijd en energie opslokt, is dit het perfecte moment om mij in te schakelen. Ik zorg dat de bomen weer zichtbaar worden zodat jullie zonder stress kunnen genieten van de aanloop naar de grote dag. Door middel van een stappenplan en na elke meeting een nieuwe to do list zorg ik voor duidelijkheid en rust.

Complexe logistiek

Als jullie dromen van een bruiloft met veel logistieke uitdagingen, zoals een destination wedding of een wisseling van meerdere locaties, ga dan echt voor een weddingplanner! Een weddingplanner zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en dat niet oom Henk nog op de ceremonie locatie staat terwijl het diner over 5 minuten begint.

Budget

Het is een misvatting dat een weddingplanner, zoals ik, alleen voor de “elite” is. In feite kan het inhuren van een weddingplanner zelfs zorgen voor kostenbesparing. Als jullie budget bewust willen plannen, kan ik jullie helpen bij het maken van slimme keuzes en onderhandelen over prijzen. Voor elk budget zijn er opties om samen te werken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de dienst Wedding Boost.

Nu dus!

Het inhuren van een weddingplanner is zo veel meer dan hierboven beschreven. Willen jullie meer weten hoe ik werk en hoe ik jullie kan helpen? Stuur mij gerust een berichtje. Laten we er samen voor zorgen dat jullie bruiloft een onvergetelijk feest wordt!

Nog meer inspiratie? Check dan deze blog: Wat doet een Weddingplanner? Of check mijn Pinterest!

Fotocredits: Nolla Photography en Meral Soydas Photography

OOK ZO’N PERFECTE DAG?

‘Wil je ook een onbezorgde bruiloft? Neem dan contact met me op! Ik vertel je graag meer over mijn werk (en passie). En we kunnen gezamenlijk bekijken welk pakket het beste bij jou wensen aansluit.’

NEEM CONTACT OP

OOK ZO’N PERFECTE DAG?

Wel of geen Weddingplanner?

Waarom hebben wij een weddingplanner nodig? Dit is een vraag die ik nog best regelmatig krijg van bruidsparen. Dus hoog

Lees dit artikel

Wedding Boost Adviesgesprek

Stel je voor: jullie hebben jullie trouwdag volledig gepland en alles lijkt in orde. Plotseling belt de fotograaf en vraagt

Lees dit artikel

Wedding planner

- Volledige organisatie van A tot Z - LEES MEER

Baby Party

- Baby op komst! - LEES MEER

Wedding Boost

- Wedding Boost - LEES MEER

Ceremonie-meester

- The finishing touch - LEES MEER

Wedding Consult

- Adviesgesprekken - LEES MEER