Waarom hebben wij een weddingplanner nodig? Dit is een vraag die ik nog best regelmatig krijg van bruidsparen. Dus hoog tijd om hier een blog over te schrijven en hier wat dieper op in te gaan.

Vakkennis en expertise

Ik, als weddingplanner, breng een schat aan expertise en ervaring met mij mee. Of het nu gaat om het vinden van de perfecte locatie, het onderhandelen met leveranciers of het omgaan van onvoorziene situaties, door mijn opleiding en ervaring ben ik veelzijdig en kan ik jullie helpen met al deze aspecten.

Het besparen van tijd

Na een lange en enigszins hectische werkdag, waarbij je snel een voedzame maaltijd hebt bereid, de kinderen eindelijk in bed liggen en de was netjes is gevouwen, lijkt het nu eindelijk tijd om je benen omhoog te gooien. Of toch niet? Plotseling schiet de gedachte aan de bruiloft je te binnen. Heeft de fotograaf geen e-mail gestuurd? En waar was die leuke bruidszaak ook alweer? Misschien toch maar even de laptop erbij pakken.⁠ Herkenbaar? Dit zou zomaar een scenario kunnen zijn bij jullie thuis. Het plannen van een bruiloft vergt veel tijd en energie. Terwijl je to do list al zo lang is. Ik neem als weddingplanner een groot deel uit handen waardoor jullie ook van de voorbereidingen kunnen genieten en al voorpret hebben! Vergeet niet, het plannen van een bruiloft is als het ware een extra baan.⁠

Budgetbeheer

Een bruiloft kost geld, daar kunnen wij lang of kort over praten maar dit is nu eenmaal de waarheid. Ik help jullie niet alleen met het beheren van jullie budget maar ik zorg ook dat jullie binnen dit budget blijven. Een weddingplanner kan helpen met onderhandelen met bepaalde leveranciers en helpen met keuzes maken. Maar hou altijd rekening met 10% extra boven jullie budget voor onvoorziene kosten of net die ene leverancier die jullie er toch bij willen hebben.

De kracht van een groot netwerk

Een netwerk in elke branche is noodzakelijk en dit is niet anders in de trouwbranche. Door mijn ervaring heb ik een uitgebreid netwerk van betrouwbare leveranciers. Ik als weddingplanner kan ik jullie helpen met de juiste professionals te vinden die passen bij jullie stijl, wensen en budget. Tevens run ik een business netwerk voor trouwleveranciers (The Wedding Society) en ben ik lid van de Stichting Trouwbranche Nederland.  Dit betekent voor jullie als bruidspaar zekerheid en waarborgt mijn kwaliteit.

Innovatief en creatief

Elke bruidspaar heeft zijn eigen wensen en ideeën. Aan mij de taak als weddingplanner om deze wensen te vertalen naar de werkelijkheid en te zorgen voor verrassende details. Als weddingplanner ben ik op de hoogte van de laatste trends en bezoek ik regelmatig beurzen zodat ik up to date blijf.

Daarom dus!

Het inhuren van een weddingplanner gaat dus verder dan een luxe dienst voor de elite; het is een investering in een stress vrije aanloop naar jullie trouwdag en een zorgeloze en onvergetelijke bruiloft! Willen jullie dit ook? Overweeg dan om een weddingplanner in te schakelen! Op deze manier is de voorbereiding van jullie grote dag in goede handen en kunnen jullie meer ontspannen genieten. Als jullie meer willen weten over hoe ik jullie precies kan helpen, stuur mij gerust een berichtje. Samen maken wij van jullie bruiloft een feestje!

Lees hier de ervaringen van de bruidsparen die ik al heb mogen bijstaan.

Fotocredits: Meral Soydas Photography en Nolla Photography

OOK ZO’N PERFECTE DAG?

‘Wil je ook een onbezorgde bruiloft? Neem dan contact met me op! Ik vertel je graag meer over mijn werk (en passie). En we kunnen gezamenlijk bekijken welk pakket het beste bij jou wensen aansluit.’

NEEM CONTACT OP

OOK ZO’N PERFECTE DAG?

Wanneer huur je een Weddingplanner in?

Wanneer huur je een Weddingplanner in? Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Jullie gaan beginnen met het plannen van jullie

Lees dit artikel

Wedding Boost Adviesgesprek

Stel je voor: jullie hebben jullie trouwdag volledig gepland en alles lijkt in orde. Plotseling belt de fotograaf en vraagt

Lees dit artikel

Wedding planner

- Volledige organisatie van A tot Z - LEES MEER

Baby Party

- Baby op komst! - LEES MEER

Wedding Boost

- Wedding Boost - LEES MEER

Ceremonie-meester

- The finishing touch - LEES MEER

Wedding Consult

- Adviesgesprekken - LEES MEER